Brugerweekend – Sæt ord på sorg med ASK


Kære ASK-talende
Sæt allerede nu X i kalenderen og kom til en inspirerende og hyggelig weekend. Arrangementet er dedikeret til unge og voksne, der lever med fysiske funktionsnedsættelser og anvender Alternativ & Supplerende Kommunikation (ASK).

Vi mødes på Musholm i Korsør fredag den 6. og lørdag d. 7. dec. 2024

Vi skal tale om SORG og LIVSENERGI

Hent hele teaseren for brugerweekenden her


SORG
er en universel følelse, men den opleves forskelligt fra person til person. Denne weekend vil vi udforske de mange facetter af sorg, man som ASK-bruger kan opleve:


LIVSENERGI

handler også om at booste hinanden og finde frem til de valg i livet, der giver livsenergi og bringer os glæde og styrke! Vi skal se på, hvordan vi kan tackle sorg på en måde, der giver os energi og mod til at leve livet fuldt ud. Med både alvor og humor vil vi:


HENT OG LÆS MERE i teaseren…


Skip to content