Kommunikationstavler om tronskiftet

Selvom mange personer med kommunikationshandicap har en stor interesse i Kongehuset, kan det være udfordrende for dem at deltage i samtaler om det kommende tronskifte og forstå, hvad der foregår. For at imødekomme dette behov har Vivi Løkkegaard fra TAVSgruppen taget initiativ til at skabe to kommunikationstavler, der gør det lettere at inddrage brugerne i diskussionerne omkring tronskiftet.

De to tavler, “Tronskifte i Danmark” og “Den nye konge udråbes,” er tilgængelige i versioner til både BoardMaker 6 og 7. Dette gør det muligt for personer med kommunikationshandicap at følge med i begivenhederne og deltage aktivt i samtalerne omkring Kongehuset.

Du kan downloade tavlerne via http://podd.dk/wopr/ eller besøge www.tavsgruppen.dk for mere information.

Det er værd at bemærke, at billederne af familiemedlemmerne er blevet anvendt med venlig tilladelse fra Kongehuset.

Dette initiativ er et skridt mod at sikre, at alle, uanset kommunikationshandicap, har mulighed for at være en del af samtalen omkring vigtige nationale begivenheder som tronskifte i Danmark.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skip to content